Pretraživač akreditovanih koučeva


ICF-ov Pretraživač akreditovanih koučeva (Credentialed Coach Finder - CCF) predstavlja besplatan direktorijum ICF-ovih akreditovanih koučeva, koji su ujedno i članovi, gde se može vršiti njihova pretraga. Fizička lica i pravni subjekti mogu koristiti CCF da bi identifikovali i izabrali obučene i kvalifikovane koučeve koji najbolje odgovaraju njihovim konkretnim potrebama.


Da bi se kouč pojavio na CCF spisku, potrebno je da bude aktuelan ICF član  i potrebno je da poseduje neku od ICF-ovih akreditacija (ACC, PCC, MCC). Ovi preduslovi podrazumevaju da je kouč prošao potrebnu edukaciju i iskustvene zahteve, kao i da se obavezao na poštovanje ICF-ovog Etičkog kodeksa.


Da li želite da budete uključeni u Pretraživač akreditovanih koučeva? Možete više naučiti o ICF zahtevima za članstvo ovde, kao i o procesu ICF akreditacije  ovde.


Pogledajte ovaj video za korisne savete za upotrebu Pretraživača akreditovanih koučeva:


Da biste pristupili ICF-ovom Pretraživaču, morate se složiti sa dole-navedenim uslovima. Odricanje od odgovornosti: Pretraživač akreditovanih koučeva (CCF) namenjen potencijalnim koučing klijentima u cilju izbora kouča. CCF se ne koristi u svrhe promocije ili predstavljanja proizvoda/usluga ICF članovima.


Kako bismo zaštitili privatnost naših članova, ICF će odmah  uputiti ovakve postupke na rešavanje svojim pravnim zastupnicima; ICF izričito zadržava sva prava da preduzme potrebne aktivnosti protiv onih koji krše dati korisnički sporazum.

ICF zadržava pravo da otkaže i/ili ukloni bilo koju poruku koja se ne uklapa u prvobitnu svrhu sistema. Navedene kvalifikacije koučeva i dostavljene informacije nisu potvrđene od strane ICF-a na bilo koji način. Pojedinci koji koriste ovu bazu podataka su pozvani da preduzmu razumne korake da bi potvrdili kvalifikacije svakog potencijalnog kouča.


Koristeći ICF-ov Pretraživač akreditovanih koučeva saglasni ste da ICF nije odgovoran za sve tvrdnje koje mogu nastati kao rezultat korišćenja pruženih informacija i saglasni ste se da se pridržavate ICF regulative u vezi spama i drugih propisa koji se mogu odnositi na to. 


Za više informacija u vezi sa korišćenjem i karakteristikama CCF-a, molimo Vas da pogledate naša CCF FAQs

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER ICF Srbija

Pridružite se našoj zajednici koučeva danas!