ICF nagrade


„International Coach Federation“ – ICF (Međunarodna federacija koučeva) svake godine odaje priznanje svojim članovima, lokalnim ograncima i organizacijama koje su pokazale izuzetnu posvećenost unapređenju umetnosti, nauke i prakse profesionalnog koučinga u svojim zajednicama i šire.

ICF-ova međunarodna nagrada Prizma odaje priznanje biznisu i organizacijama za koučing programe obuke koji ispunjavaju stroge profesionalne standarde, bave se ključnim strateškim ciljevima, oblikuju organizacionu kulturu i daju vidljive i merljive pozitivne učinke.


Saznajte više

Krug istaknutih (“Circle of Distinction”) odaje priznanje iskusnim koučevima koji su dali značajan doprinos profesiji koučinga i ICF-u tokom svoje karijere.


Saznajte više

Nagrada za mladog lidera odaje priznanje koučevima koji su mlađi od 40 godina i koji pokazuju veliki potencijal za značajan doprinos koučing profesiji i ICF-u u budućnosti.


Saznajte više

Lokalni ogranci ICF-a su glas i prisustvo ICF-a i profesionalnog koučinga u svojim zajednicama. ICF odaje priznanje udruženjima sa izuzetnim rezultatima kroz svoj Program isticanja dostignuća lokalnih ogranaka. 


Saznajte više

Od 2007–2017. godine, predsednik ICF-ovog Globalnog upravnog odbora predstavio je nagradu koja se dodeljuje pojedincu ili grupi kao priznanje za rad koji su učinili na unapređenju misije i vizije ICF-a.


Saznajte više

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER ICF Srbija

Pridružite se našoj zajednici koučeva danas!