Pozdrav Predsednice na ICF sajtu


Poštovani prijatelji,


Veliko mi je zadovoljstvo da vam poželim dobrodošlicu na sajt International Coach Federation Srbija kojim vas uvodimo u svet profesionalnog koučinga. Kada je u decembru 2018. godine nešto više od dvadeset koučeva osnovalo ICF Serbia Chapter postali smo deo ove vodeće globalne asocijacije koja je uspostavila zlatni standard profesije.


Misija našeg priključenja zajednici od preko 130 Chapter-a iz više od 70 zemalja je bila i ostaće aktivno učešće u napretku prakse, nauke i umetnosti profesionalnog koučinga. Namera ICF Serbia je da na lokalnom nivou postane referentna koučing asocijacija  koja demonstrira profesionalizam, uspostavlja i održava etičke standarde i izgrađuje mrežu akreditovanih koučeva. Velika je čast, privilegija i odgovornost predvoditi  tim od trenutnih 36 članova (kao deo velikog tima od preko 36.000 članova širom sveta) posvećenih definisanju kriterijuma kvaliteta i razvoju koučinga u poslovnom okruženju. 


Radujemo se prilici da podržimo one koji imaju želju da se priključe nama i našim aktivnostima, uvereni da ćemo u godinama koje dolaze značajno doprineti sistemskom razvoju koučing profesije u Srbiji.

Predsednica ICF SrbijaBrankica Ljamić
Predsednica ICF Serbia
Septembar 2019

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER ICF Srbija

Pridružite se našoj zajednici koučeva danas!